Виждам те КАТ-Варна Варненка, пострадала наскоро в катастрофа, сподели в групата

...
Виждам те КАТ-Варна
Варненка, пострадала наскоро в катастрофа, сподели в групата
Коментари Харесай

Варненка: Агресията на пътя не помага на никого!

 Виждам те КАТ-Варна Варненка, потърпевша неотдавна в злополука, показа в групата " Виждам те КАТ ВАРНА " своята признателност към хората, които са помогнали на нея и брачна половинка й на пътя. Varna24.bg публикува коментара без редакторска интервенция:

" Един зов към всички водачи тук. Бъдете по-толерантни на пътя, всеки от нас има свои проблеми на главата, лични нерви и така нататък, всеки от нас бърза за някъде. Преди дни дружно със брачна половинка ми бяхме засечени от автомобил поради който катастрофирахме в посока Тополи. Много коли ни задминаваха, кой снима, кой огледа шава ли нещо в ламариненото корито или не.

Малко бяха хората, които се притекоха на п  Виждам те КАТ Варна омощ, точно за това желая да благодаря на единия юноша, който го направи - Deni Petkov спря оказа помощ ни да излезем от колата, опита да изтегли колата ни с въже, както и на другите водачи, които стопираха да питат имаме ли потребност от някаква помощ. Бъдете положителни и забравете експанзията на пътя, тя не оказва помощ на никой! ", гласи коментарът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР