Виждам те КАТ-Варна 44-годишният Васил В. е бил задържан под стража

...
Виждам те КАТ-Варна
44-годишният Васил В. е бил задържан под стража
Коментари Харесай

Задържаха под стража Васил, убил при катастрофа след пикник приятелката си

 Виждам те КАТ-Варна 44-годишният Васил В. е бил арестуван под стража с определение на Варненския областен съд, с което е било почетено настояването на Окръжната прокуратура. Мъжът е обвинен за причиняване гибелта на дамата, с която живеел, както и за междинна телесна щета на пасажер в тежко пътнотранспортно произшествие след приложимост на алкохол. Кръвната проба на Васил посочила съществуване на 3,65 промила алкохол.

Пътният случай станал на 5 май тази година в кв. " Владиславово ". Васил и съжителката му били на пикник, където той използвал огромно количество алкохол. Въпреки това той качил дамата и още един пасажер в автомобила си. По време на придвижване изгубил надзор върху ръководството на колата и се блъснал в дирек на тролейбусното трасе. При удара на място е умряла дамата, която е на 52 години, а возещият се на задната седалка мъж получил междинна телесна щета.

Васил В. към този момент е осъждан за причиняване на междинна телесна щета в злополука. През 2013 година му е било наложено административно наказване – отнемане от право да ръководи МПС за 2 години и санкция в размер на 2000 лв., след отвод да бъде тестван за приложимост на алкохол.

Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР