Виждам те КАТ-Варна 23-годишният Венцислав Г. е задържан за срок до

...
Виждам те КАТ-Варна
23-годишният Венцислав Г. е задържан за срок до
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа моториста, причинил мелето с пешеходката по бул.Трети март

Виждам те КАТ-Варна 23-годишният Венцислав Г. е арестуван за период до 72 часа от Районната прокуратура във Варна, откакто е бил притеглен като обвинен за закононарушение по член 343, алинея 3, писмен знак “а “, по отношение на алинея 1, писмен знак “а “ от Наказателен кодекс.

Вчера, към 18,40 часа на бул. " Трети март “ във Варна, при ръководство на мотор той блъснал пресичаща на пешеходна пътека жена. Вследствие на ПТП-то е потърпевша и возещата се на мотора спътничка на обвинения. На пешеходката са породени три междинни телесни повреди, а на спътничката на Венцислав – една.

Обвиняемият е бил недееспособен. 23-годишният мъж в никакъв случай не е имал удостоверение за ръководство на МПС. Разследването по случая е открило също, че управляваният от него мотоциклет е с прекъсната регистрация, а поставените регистрационни табели са на друго МПС.

Утре, 19 април, Районната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на обвинения.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР