Виждам по избирателната активност, че решението за отмяна на машините

...
Виждам по избирателната активност, че решението за отмяна на машините
Коментари Харесай

Нинова гласува с букет в ръка: Решението за отмяна на машините не е повлияло тежко

„ Виждам по изборната интензивност, че решението за анулация на машините не е повлияло тежко. Активността е същата, даже малко по-висока от предходните избори. Призовавам тези, които още не са упражнили правото си на глас, да го създадат. Истинската смяна да стартира на локалните избори, защото на националните тя не можа да стане “.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която даде своя глас в 25 ОУ „ Д-р Петър Берон “ в София с букет в ръка.

Снимка: bTV

„ Гласувах за смяна на досегашния модел на ръководство на столицата, за бистрота, за това парите на софиянци да се харчат почтено и намерено и да служат за по-добри улици, по-чист въздух, да няма запушване и презастрояване, хората от крайните квартали и тези в центъра да имат идентични условия за живот “, добави Нинова. 

Снимка: bTV

Тя прикани членовете не СИК да работят почтено при преброяването на бюлетините. 

Снимка: bTV

„ Има видеонаблюдение, членовете на СИК да го имат поради, в случай че някой има желание да прави нещо вечерта, невалидни бюлетини или протоколи, да знае, че е под наблюдаване. Всички, които имаме членове в комисиите, ще поставим старания това да не се случи. Призовавам да се работи тъкмо, точно и никой да не си помисля да трансформира същинския избор на хората “, съобщи Корнелия Нинова.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР