Виждам, че напредват. Направиха обща законодателна програма, това е добре,

...
Виждам, че напредват. Направиха обща законодателна програма, това е добре,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ губят времето на народа frognews.bg

" Виждам, че напредват. Направиха обща законодателна стратегия, това е добре, тъй като Народното събрание би трябвало да работи. Направиха и идната крачка - да се направи обща управническа стратегия. Това към този момент е поръчка за общо ръководство, въпреки че е смущаващо, че и първата и втората политическа мощ отхвърлят да се поддържат за първи или за втори мандат ", счита тя.

 

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че която и политическа мощ да ги предложения на диалози, ще отидат, само че за следващи дейности ще създадат вътрешно питане в партията.

 

Нинова акцентира, че нито една партия не поддържа Бюджета, който е импортиран от служебното държавно управление. " Ако се сформира трайно управническо болшинство сред ГЕРБ и ПП-ДБ, те евентуално ще си го прекроят по своя вола. Ако не се сформира, ни чака доста сложен интервал ", счита водачът на Българска социалистическа партия.

 

Тя сподели, че сега е значимо " да се погрижим за хората и стопанската система ". Българска социалистическа партия са на мнение, че сега не би трябвало да се гони самоцелно 3% недостиг, с цел да влезе страната ни в Еврозоната.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР