Виждам, че има вълна от възмущение заради просташката песньовка на

...
Виждам, че има вълна от възмущение заради просташката песньовка на
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Песньовката Депутатът Христо на Хазарта е същата чалга –помия като Лена – хищна хиена! Защо не се възмутихте тогава?

" Виждам, че има вълна от отвращение поради просташката песньовка на лаладжиите на Слави по адрес на Ленчето от " Промяната “. Така е, отвратителна дивотия, освен това ориентирана към една жена, която би трябвало да бъде и действително е разсипвана от рецензия, само че с политически причини и оценки, а не с долнопробно пияндурско бърборене ". Това написа в персоналната си страница във Фейсбук специалистът по конституционно право Борислав Цеков и добави:

Но! Питам се за какво нямаше такава вълна от отвращение, когато единствено преди няколко месеца същото направи Ицо Хазарта от " Промяната “, само че ориентирано към Десислава Атанасова от  ГЕРБ? Питам, за какво?

Песньовката " Депутатът Христо “ на Хазарта е същата чалга-помия като " Лена - хищна хиена “, само че в рапиран вид. Същата по долнопробност, по дивотия и брутално, обидно, неполитическо отношение към една жена, поради нейната политическа активност. Гнус ме е да напомням текста на " Депутата Христо “, както ме е гнус да изтъквам " Лена - хищна хиена “.

Който желае, дано си напомни обидите и гадните полови намеци на Ицо Хазарта към Атанасова в " Депутата Христо “. Но тази ария беше посрещната от мнозина с възхита и забавление. Тиражираха я всевъзможни медии. Имаше радостни и злоради възклицания из телевизионни студия и тук, в обществената мрежа. Днешната жертва - Лена Бориславова, също беше измежду интензивно възклицаващите.

Та, за моралния релативизъм и за примитивното " щом е от наш`те значи е хубаво “ иде тирада.

" Депутатът Христо “ и " Лена - хищна хиена “ са морално тъждествени. Ако се гнусиш от едното, би трябвало да е гнус и от другото. Останалото е двуличие и синдром на тълпата.

А за такива като Слави Трифонов и Ицо Хазарта съм казвал неведнъж през годините - тези персони от доста време са измежду главните архитекти на опростачаването и профанизацията на публичните нрави в България, които нанесоха и нанасят дълготрайни вреди върху националната ни общественост. Тиня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР