Виждам абсолютна невъзможност у Васил Терзиев и неговата клика да

...
Виждам абсолютна невъзможност у Васил Терзиев и неговата клика да
Коментари Харесай

Борисов: Нямам вина, че Терзиев и кликата му са некадърни да се справят

Виждам безспорна неспособност у Васил Терзиев и неговата клика да се оправи като кмет. Преписали са бюджета от Фандъкова. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка рецесията в СОС, където и след седмия опит не бе определен ръководител.

Общинските съветници от ГЕРБ би трябвало да бъдат най-острата съпротива, това ни е дал народа в София. Терзиев го насади Държавна сигурност и вие се вършиме, че не знаете, че това са отрочетата на Държавна сигурност, обърна се Борисов към медиите.

Цялото разузнаване стана ръководещо в София, добави Борисов, припомняйки тогавашното предопределение на Дончо Барбалов в мандата на Йорданка Фандъкова и настояването за отстраняването му тогава.

Според Борисов Терзиев и екипът му демонстрират безспорна непросветеност във всички сфери – изпотрепаха се хората по леда, няма бюджет, няма нищо, продължи коментара си Борисов.

Той напомни, че когато той е бил определен за кмет на София, е имал 61 съветници от други партии и нито един негов. Но всички са дали своят вот за него в съвета. Това не е било доста от дълго време, отсече водачът на ГЕРБ и акцентира, че е подкрепил Терзиев като кмет единствено поради Кирил Петков и националната политика.

Аз ли съм отговорен, че Васил Терзиев е несръчен да си направи болшинство, риторично попита Бойко Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР