Виждали сме поне дузина филма, в които възрастен мъж умира

...
Виждали сме поне дузина филма, в които възрастен мъж умира
Коментари Харесай

6-те най-опасни секс практики

Виждали сме най-малко дузина кино лентата, в които възрастен мъж умира на върха на половото си наслаждение, откакто получава сърдечен удар. Според лекарите обаче броят на умрелите по този благословен метод напълно не е огромен. Затова пък много хора получават неприятни контузии от прекомерно плевел секс или неуместна поза. За злощастие доста малко от тези пострадвания получават мнение от доктор, тъй като потърпевшите ги е позор да отидат на обзор. Ако сте като тях, ето шестте секс практики, с които да внимавате най-вече.

 Снимка 325573

Орален секс

Може да си визиите, че няма точни данни за този вид пострадвания. Все отново има свидетелства за засегнати полови органи по време на фелацио, както и на кунилингус. Най-пострадали се оказват хората, които практикуват авто-фелацио. Те получават фрактури на... гръбнака.

Секс играчки

Причината е, че се употребяват най-различни по форма и размер играчки, постоянно прекомерно погрешно. Според Sexual Medicine Reviews най-честите пострадвания при търсенето на полово наслаждение посредством потреблението на предмети се получават върху пикочния канал.

Ездачката

Разкъсвания на вагината се получават относително рядко - просто си дайте сметка, че бебетата, които са раждат, провокират много повече контузии от някакъв си пенис. Тук обаче приказваме за пострадване на последния - както може да се досетите, малко от тях са документирани от позор. Изследвания на хирургическата интервенция при фрактури на пениса демонстрират, че най-безопасната поза за мъжкия сексуален орган е ездачката.

 Снимка 325574

Мастурбация

От пострадвания при тази авто активност страдат както дамите, по този начин и мъжете. При първите това се получава от потреблението на несъответствуващи предмети за пенетрация. При мъжете пък - от прекомерно пламенни придвижвания и от вярването измежду някои от тях, че пенисът разполага с костна конструкция и просто би трябвало да го накарате " да се вдигне ". Оставаме без коментар по последното.

Мисионерска

26 % от фрактурите на пениса се получават тъкмо при тази поза. Причината е, че за разлика от позите, когато дамата е от горната страна, нападателната природа на мъжа е причина да се получават неприятни пострадвания на най-ценната му част от тялото.

Кучешка

Независимо дали става дума за мъже или дами, както и без значение от... мястото за пенетрация, кучешката поза е причина за 41 % от пострадванията от полово естество. Според изследване от 2014 случаите на фрактура на пениса са едвам 10 % при хомосексуалните сътрудници против стряскащите 67 % при хетеросексуалните.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР