Виждали ли сте някога бившият си с книга в ръка?

...
Виждали ли сте някога бившият си с книга в ръка?
Коментари Харесай

6 причини защо мъжете, които четат са по-добрите гаджета

Виждали ли сте в миналото някогашният си с книга в ръка? Някога говорили ли сте за книги? Ако не може би би трябвало да помислите за промяна на вида, тъй като истината е, че мъжете, които четат са по-добрите мъже. Защо е по този начин ли? Много просто! След като пречупят живота на различен човек през своята призма, те схващат какво е да напуснеш рамките на тялото и усещанията си, какво е да видиш света през непознатите очи. Те имат достъп до стотици души и груповата мъдрост на всички от тях. Те виждат неща, които в никакъв случай няма да схванат, претърпяват гибелта на хора, които в никакъв случай няма да срещнат. Те се научават какво значи да бъдеш жена и мъж по едно и също време. Те знаят какво е да страдаш. Те са мъдри оттатък си годините си...

Сещаме се за най-малко още 6 аргументи за какво мъжете, които четат са по-добрите гаджета, съпрузи и родители. Ето ги.

1. Той в никакъв случай няма да спре по средата.

Мъж, който обича да чете, не би прекъснал нещо по средата, не би оставил делата си незавършени, възприятията си недоизказани... Той просто не би си го разрешил, тъй като чудесно знае, че по този начин рискува да изпусне един разтърсващ край.

2. Той умее да чете сред редовете.

Мъжът, който обича да чете книги, се е научил да чете и сред редовете. Той не се нуждае от доста пояснения, тъй като така и така чудесно улавя скритото зад тъжното женско: „ Добре съм. "

3. Той в никакъв случай не съди от пръв взор.

Той познава света по-добре. Четейки е пътувал доста, срещал е всевъзможни хора, от всевъзможни култури, етноси и религии, с друг цвят на кожата и полова ориентировка. Надничал е в интимния живот и е ставал съпричастен с всевъзможни ориси. Този мъж се е научил да бъде търпелив и чудесно е схванал концепцията на Харпър Ли: " Не бързай да съдиш или мразиш някого, преди да си се разходил в неговите обувки. "

4. Той постоянно е като глътка пресен въздух.

Той е човек с хрумвания. Той населява живота на основните герои, за които чете и взе участие в техните битки. Той е жаден и жаждата за живот е това, което го прави толкоз неотразим.

5. Той познава дамите.

За разлика от мъжете, които си построяват нереални, подправени показа за съвършената жена от лековатите облици на екрана, четящият мъж има по-дълбоко схващане за комплицираните вътрешни терзания на слабия пол. Той към този момент е бил жена... стотици пъти... четейки.

6. Той не би те упреквал поради предишното ти.

Използваната книга е по-хубава от новата, тъй като има темперамент. Никой не минава през живота самичък и всеки човек, който чете, знае, че историята на колегата му е част от самия него, тя е това, което го е направило толкоз скъп и неповторим.

Изображения: pinterest.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР