Виждал съм Стефан Димитров в сградите на МВР и Главна

...
Виждал съм Стефан Димитров в сградите на МВР и Главна
Коментари Харесай

Петър Тодоров: Виждал съм Стефан Димитров да чака пред кабинета на Рашков

Виждал съм Стефан Димитров в постройките на Министерство на вътрешните работи и Главна дирекция „ Национална полиция ". Това сподели някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров по време на чуване във краткотрайната комисия за следствие за корупционни практики в Агенция " Митници " и възможната роля на Асен Василев в тях.

Тодоров изясни, че от края на 2021 година неведнъж е виждал обвинения за контрабанда Стефан Димитров в постройката на Министерство на вътрешните работи. В някои случаи влизал през транспортния вход, а Тодоров го засичал пред кабинета на тогавашния министър Бойко Рашков, до момента в който е чакал да влезе при него. Тодоров твърди още, че Марин Димитров - бащата на Стефан, също е ходил в Министерство на вътрешните работи. " Не знам по какъв мотив са влизали, аз не съм запознаван с тези лица, не ги познавам``, уточни Петър Тодоров.

Казва още, че е виждал Димитрови и в ГДНП, при шефа по това време Венцислав Кирчев. Тодоров изясни, че към него не са постъпвали сигнали по отношение на Стефан и Марин Димитрови. Той схванал напролет на 2022 година, че ДАНС има интерес към двамата.

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи заяви още, че от сътрудници знае, че Стефан Димитров постоянно е ходил при шефа на КАТ Тенчо Тенев, както и че е бил на прием на " Пътна полиция " в област Хасково.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР