виж галерията Забравете Мис България Тамара Георгиева! Българка е най-красивата жена

...
виж галерията
Забравете Мис България Тамара Георгиева! Българка е най-красивата жена
Коментари Харесай

Мрежата ври и кипи заради наша хубавица

виж галерията Забравете Мис България Тамара Георгиева! Българка е най-красивата жена в Европа, а името й е Лидия Иванова. Мрежата ври и кипи от интерес към друго момиче, което ще се окаже фаворитка на всички. Нейното име е Лидия Иванова и тя е коронована за най-красива жена в цяла Европа, написа "Телеграф ". Бдителни фенове на женската хубост напомнят, че по време на конкурс за хубост, извършен в Ню Йорк през 2015 година, родната красавица е сграбчила короната в оспорвано съревнование с над 20 хубавици. Лидия обаче едвам в този момент стана известна в родната си България, а суперлативите по неин адрес не стихват. 
"Това е същинска миска! Това е същинска българка ", безапелационни са коментаторите в мрежата. Те са уверени, че не може и дума да става за съпоставяне сред Лили и новата мис България. Лидия живее в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е родом от София и още от напълно дребна се носи по стилните сцени. Преди две години журито на влиятелния конкурс "Miss Europe Global " единомислещо я избира за най-красива европейка. Въпреки признанието, Лидия Иванова не е разпознаваема даже за най-известните познавачи на женска хубост у нас. 
Самият конкурс се организира под егидата на ЮНЕСКО, а идеята му е напълно благотворителна. По време на надпреварата Лидия се появява с носия от Пиринския край и по този начин очарова журито, че не се нуждае от разголени рокли или бански костюми, с цел да покаже даденостите си и да получи първото място. Хубавицата има и второ отличие - тя е втора по хубост и в друга конкуренция - "Мис Българка в Съединени американски щати - 2015 ", състоял се в Чикаго. Как е допустимо за хубавите българки да не се приказва? Защо в състезанието "Мис България " постоянно избират несъответствуващи лица и по кое време ще има почтени претендентки за купата ", дивят се в обществените мрежи.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР