виж галерията В последния ден от фестивалната фиеста на греяното вино

...
виж галерията
В последния ден от фестивалната фиеста на греяното вино
Коментари Харесай

Рок група Хоризонт закри Фестивала на греяното вино в Благоевград

виж галерията В последния ден от фестивалната фиеста на греяното вино поданици и посетители на града се любуваха на разнообразните кулинарни и питейни изкушения под съпровода на рок бандата Хоризонт. Фестивалът се организира в четири следващи дни и посрещна едни от най-хубавите български реализатори. Стартът сложиха шумните Обратен резултат, във втората вечер златните шлагери на Илия Ангелов от " Диана Експрес " подгряваше посетителите на феста. В съботната вечер, Монти от Ice Cream излезе на сцената за положителното въодушевление на ценителите на виното. Фестивалът на греяното вино закриха рок легендите от група Хоризонт.
Гостите на феста можеха да избират всред десетки разнообразни вкусови вариации на божествена напитка, както и да похапнат разнородни месни и други кулинарни изкушения.

Фестивалът на греяното вино е първият по рода си. Събитието подчертава върху изобилието от предписания за обичаната напитка в студените месеци - греяното вино.

Стартът на Фестивал на греяното вино бе даден на 16 ноември в Благоевград. Това беше и първото място от обиколката, която следва. Фестивал на греяното вино ще посети и други градове от Югозапада.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР