виж галерията Това са ужасните наранявания, нанесени на българска секс робиня,

...
виж галерията
Това са ужасните наранявания, нанесени на българска секс робиня,
Коментари Харесай

Българска секс робиня показа какво са направили с тялото й

виж галерията Това са ужасните пострадвания, нанесени на българска секс робиня, осакатена от нарушители, които я принудили да проституира. 20-годишната българка, покрита с кръвонасядания и белези, е рутинно бита, откакто е била накарана да предлага тялото си по улиците в Хага, Холандия, написа DailyMail. Поразителните фотоси на младата жена бяха взети от австрийски благотворителен служащ, с цел да покачат осведомеността за тежкото състояние на жертвите на трафик на хора. 
Фотосите демонстрират пострадванията на жертвата от тежки побои, в това число контузия на главата и великански белег по корема. Устните, носът и очите й са мощно подути. Австриецът Норберт Сейпек се реалокира в България след пенсионирането си, където откри профилиран център за подкрепяне на жертвите на трафика на хора. Неправителствената организация на Сейпек получава известна финансова поддръжка от българското държавно управление и дарения, само че това не е задоволително, с цел да се помогне на всички жертви. Сейпек прибавя: 
"Младата жена, на 20 години, се среща с млад мъж, който й дава обещание цялата си обич и я води в Холандия. Когато тя идва, осъзнава, че би трябвало да върви по улиците с различен българин и двама нигерийци. Тя не желае. Принуждават я посредством побои и тя проституира осем месеца. По време на посещаване в родната си страна тя и друга българка се пробват да избягат, само че за жалост тя е хваната от сводника и върната назад. Тъй като втората жена съумя да избяга, той стана толкоз сърдит, че стартира пъклен доста да бие младата жена и да я удря с предмети, в резултат на което едвам не умира ". 
Жертвата е изхвърлена от кола пред болница. Когато трафикантът на хора е задържан по-късно, той бил сюрпризиран, че жертвата му е жива. Българската болница се грижела за нея, само че момичето трябвало да напусне болничното заведение след пет седмици, тъй като няма здравно обезпечаване и не може да заплати за нея, написа "Блиц ". Тя се озовава в приюта на Сейпек, където в този момент се пробва да набере средства, с цел да заплати разноските, нужни за в допълнение лекуване. Сейпек споделя: 
"Тя обезверено се нуждае от повече интервенции по лицето и устата си, трансплантация на кожата и доста повече. Няма част от тялото, която да не е наранена. С годишен бюджет от единствено 30 000 евро (26 450 английски лири), който включва заплатите на чиновници като обществени служащи и психолози, австрийският пенсионер и неговата неправителствена организация не разполагат със средствата за покриване на самите разноски ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР