виж галерията Новата година започна повече от ужасяващо за новата носителка

...
виж галерията
Новата година започна повече от ужасяващо за новата носителка
Коментари Харесай

Претарашиха Мис Плеймейт за наркотици в Панама, Нора прекарала повече от час в стая за разпит

виж галерията Новата година стартира повече от ужасяващо за новата носителка на купата Мис Плеймейт - Нора Недкова. Сексбомбата, която посрещна 2018-а с екзотична екскурзия до Панама, Карибите и Колумбия, е била подложена на щателна инспекция на панамското летище със подозрение, че придвижва неразрешени субстанции. На връщане към България, когато трябвало да хване полета Панама-Париж - София, Нора била отведена в стая за разпит, а целият й куфар безусловно разпарчетосан до основи.

След разпит, траял повече от час, служителите на реда се уверили, че българката не носи нищо нелегално и я пуснали да се качи на самолета. За зла орис обаче, откакто кацнала във френската столица, хубавицата схванала, че след полицейския тараш куфарът й не е качен в самолета. В багажа си Недкова имала чисто нови рокли, ключове за жилището си, както и доста скъпи бижута.

След като пристигнала в София, плеймейтката била към момента в потрес от претърпяното, само че побързала да звънне на самолетната компания, с която пътувала, с цел да види какво се случва с багажа й, който до този миг към момента не е й е върнат.

"Никога не съм употребила опиати, не зная за какво ме заподозряха "- беше отговорът на плеймейтката във връзка на случилото се.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР