виж галерията Дама на видима възраст около 70 успя да вдигне

...
виж галерията
Дама на видима възраст около 70 успя да вдигне
Коментари Харесай

Старица побърка с бурни танци посетителите в столичен мол

виж галерията Дама на забележима възраст към 70 съумя да вдигне на крайници посетителите на столичен мол. В комерсиалния център се организираше особено събитие, в което известният танцьор Атанас Месечков обучаваше присъстващите на стъпките на салса. Десетки желаeщи се качиха при него на сцената, а пред нея стана същинска танцова площадка. Всички разучаваха стъпките, които Наско особено е основал за хореографията в най-новия български филм "Привличане ", който ще тръгне по кината из цялата страна от 23 февруари.

Сред тълпата същински се открояваше стара жена, която с интерес следеше всичко протичащо се на сцената. Присъствието й не остане неусетно от Месечков, който незабавно я повика при себе си. Дамата мощно се тормози и побърза да откаже, само че не съумя на настоятелните молби. Тя изясни, че сърцето й всякога трепва, когато види танцуващи хора, тъй като преди време брачният партньор й я е водел постоянно на сходни забави.

Наско подходи внимателно и съумя да напомни на старицата положителните остарели времена с уместно за достолепната й възраст движение. Само няколко минути по-късно обаче той трябваше да се надпреварва с нея, тъй като тя се оказа същинска хала. Двамата започнаха да извършват най-сложните вероятни поддръжки пред смаяния взор даже на други професионални танцьори, присъстващи на събитието. Повече от 10 минути те не спираха да впечатляват, а белите коси на дамата се оказа чиста илюзия за съвършеното й физическо положение.

Именно то породи подозрение у Месечков, който заподозря, че има нещо прикрито в цялата история. И това в действителност се оказа тъкмо по този начин: под бялата коса, бръчките и старческите облекла започнаха да се демонстрират познати черти. След неповторимото си показване дамата седна в профил, а нейна помощница стартира да я разгримира, с цел да се види единствено след пет минути, че под тази осанка се крие актрисата Яна Маринова. 

"Искахме да създадем нещо разчупено и друго в България - нещо, което в чужбина от дълго време радостни хората, всички помните неповторимото видоизменение на Роналдо преди време. Желанието ми бе също да покажа, че няма значение на какъв брой години си, значимото е да носиш младежкия дух в себе си. Такова е и мотото на новия ми филм "Привличане " - "Следвай ритъма на сърцето си ", споделя Яна. Филмът потегля по кината от 23 февруари.



 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР