виж галерията 62-годишен водач на линейка загина при катастрофа. Както по-рано

...
виж галерията
62-годишен водач на линейка загина при катастрофа. Както по-рано
Коментари Харесай

При фаталната катастрофа край Омуртаг линейката се е разцепила

виж галерията 62-годишен лидер на кола за спешна помощ почина при злополука. Както по-рано съобщихме, профилираният автомобил и рейс с пасажери се удариха тази нощ на пътя София - Варна наоколо до Омуртаг. Сред пътувалите в рейса няма потърпевши. Малко преди 4.00 часа колата за спешна помощ се прибирала от столицата, докъдето транспортирал служащ, потърпевш при трудова акцидент в стъкларските фабрики край Търговище. По думи на очевидци на прав сектор лидерът на незабавната кола изгубил надзор над ръководството на возилото и навлязъл в лентата за насрещно придвижване.
Шофьорът на рейса, в който пътували 22-ма души, съумял да каже на пасажерите да се приготвят за удара. Подкарал автобуса към банкета, само че не съумял да избегне конфликта. При злополуката част от колата за спешна помощ се откъснала и полетяла в близката равнища, а друга част останала залепена за рейса, описаха още очевидци.

Сред пасажерите в рейса няма потърпевши. Водачът на автобуса е с рани и има късчета стъкло в очите, които ще бъдат отстранени в профилирано здравно заведение във Варна. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Причините за злополуката се обясняват.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР