виж галерията 32-годишен мъж от Шумен с множество нарушения по Закона

...
виж галерията
32-годишен мъж от Шумен с множество нарушения по Закона
Коментари Харесай

Първи кадри от епичната гонка, в която шофьор с милион провинения заби юмрук в лицето на полицай

виж галерията 32-годишен мъж от Шумен с голям брой нарушавания по Закона за придвижване по пътищата e арестуван в полицейското ръководство в Шумен, откакто не спрял на стоп палка и с неразумното си държание на пътя заплашил участниците в придвижването. Малко след 11 часа през днешния ден полицейски екип, работил по сигурността на придвижването на ул. “Самара “ в града, забелязал лидер на лек автомобил " Пежо " 306.

Преди дни същият екип го проверил  и открил, че е лишен от правото да ръководи. Униформените подали сигнал със стоп палка, само че лидерът ги подминал и траял придвижването си. 

Полицаите го последвали и му дали знак със звукова и светлинна сигнализация да спре.  В устрема си да се укрие от полицаите  мъжът  почнал да обикаля с автомобила прилежащ квартал.  На кръстовище недалече нараснал скоростта и блъснал леко лек автомобил. Продължил, но  на ул. “Самара “ е пресрещнат от друг  екип. Спрян е за инспекция. При слизане от автомобила мъжът отказал  да показа документи, оказал опозиция и нанесъл удар в главата на еднообразен чиновник.

В хода на инспекцията е открито, че лидерът  - 32-годишен шуменец, ръководи в период на отнемане от правото да ръководи. На 1 декември бил открит да кара, без да има брошура от повече от две години. Свидетелството му било краткотрайно отнето, откакто преди време не спрял  на стоп палка и направил други нарушавания по ЗДвП. В началото на декември  регистрационните номера  на автомобила му били свалени и регистрация
Това не го спряло да кара. Днес е открито, че е зад кормилото на автомобил  с номера, предопределени за друго транспортно средство. Тестван е за алкохол и опиати, тестът е негативна. Мъжът е с голям брой открити нарушавания на пътя - шофиране без брошура, без " Гражданска отговорност “, след приложимост на алкохол, след причиняване на пътен случай, след несъблюдение на полицейско предписание. Има наложени и влезнали в действие наказателни постановления на стойност 6490 лв., които не са платени. След обзор в МБАЛ - Шумен е открито, че полицейският чиновник е с открита рана. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по изясняване на случая продължава.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР