виж галерията Всеки път номера - и в Биг Брадър, и

...
виж галерията
Всеки път номера - и в Биг Брадър, и
Коментари Харесай

Жената на боса изригна срещу Мегз, спомена и Биг Брадър

виж галерията " Всеки път номера - и в " Биг Брадър ", и в този момент ". Така разяснява припадането на Мегз в съда брачната половинка на транспортния необут Румен Рончев - Зорница, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Миглена Каканашева припадна в правосъдната зала, незабавно откакто чу решението на съда, а точно, че Рончев остава с мярка " задържане под стража ". Преди да припадне, дизайнерката изкрещя към Румен " обичам те повече от всичко, обич "! Охраната в съда изиска да повика и незабавен екип, само че Мегз бързо се свести.

Иначе против транспортния бос  Рончев са повдигнати обвинявания за отнемане и за кражба - закононарушения по член 206 ал.3 вр. ал.1 вр. член 20ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс и по член 194 ал.1 от Наказателен кодекс. И съдът го остави в ареста, а решението не предстои на обжалване.

Мотивите на съда:

Окръжен съд – Пловдив удостовери определението на Пловдивския областен съд, с което е взета мярка задържане под стража на  Румен Рончев. Спрямо него са повдигнати обвинявания за отнемане и за кражба - закононарушения по член 206 ал.3 вр. ал.1 вр. член 20ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс и по член 194 ал.1 от Наказателен кодекс.

Окръжният съд  намери, че и за двете действия, вменени на обвинения, законът планува наказване отнемане от независимост. По делото са налице задоволително доказателства, от които да се направи извод, че обвиненият е съпричастен към вменените му действия.

Според съда не е налице заплаха обвиненият да се укрие, само че е налице  реална заплаха от осъществяване на закононарушение с оглед високата степен на социална заплаха на действията. Определението  е дефинитивно и не предстои на митинг и обжалване.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР