Вихър Данчев спаси човешки живот на път за Самоков, където

...
Вихър Данчев спаси човешки живот на път за Самоков, където
Коментари Харесай

Треньор спаси човешки живот на път за баража на ЦСКА

Вихър Данчев избави човешки живот на път за Самоков, където се състоя борбата за влизане в Трета лига сред ЦСКА 1948 и Брацигово, извоювана от " армейците " след дузпи. Старши треньорът на Академик (София) подмина и поздрави съсредоточаващата се в центъра на Панчарево колона от коли на почитатели на ЦСКА и продължи. Десет минути по-късно колоната попадна на разрушен баварски автомобил и тежко ранен лидер.

Данчев беше попаднал на нещастието, при което лидерът не е съумял да овладее машината на мокрия път и завой, и се размазал в отсрещния бряг.

Треньорът невъзмутимо към този момент беше оказал първа помощ, беше позвънил на 112 за помощ и чакаше влажен до кости на място под дъжда, идващите парамедици и полиция, описват сътрудниците от " Проспорт.бг ". Заради човешката постъпка той дойде за дуела едвам през втората част.

" През отминалия сезон споменавахме Вихър Данчев с положителния жест на неговите играчи, които във всеки мач, след поздрава с противниковия тим на центъра, отиват до противниковата аварийна пейка да поздравят запасите и спортно-техническия щаб. Поклон! ", написа още " Проспорт ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР