Виетнамският производител на електрифицирани и изцяло електрически автомобили VINFAST демонстрира

...
Виетнамският производител на електрифицирани и изцяло електрически автомобили VINFAST демонстрира
Коментари Харесай

CES 2024: VINFAST показа електрически пикап

Виетнамският производител на електрифицирани и напълно електрически коли VINFAST показва нова концептуална разработка на електрически пикап, наречена VF WILD.

С тази първа по рода си за марката идея от VINFAST показват опциите за развиване както на компанията като цяло, по този начин и на самото и продуктово портфолио.

VINFAST VF WILD е с дължина от 5324 мм и широчина от 1997 мм, а товарното му поделение може да бъде в допълнение увеличено с помощта на задната част на кабината, която е изпълнена с модулен тунел.

На CES 2024, VINFAST показа за първи в Северна Америка и компактното си електрическо SUV VF 3, поръчки за закупуването на което в Съединени американски щати към този момент се одобряват.

Четириместният VF 3 дава обещание свободен пробег от над 200 километра, а в оборудването му са включени бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система с 10-инчов екран, интеграция за мобилен телефон посредством Android Auto и Apple Carplay, набор системи за повишение на дейната и пасивната сигурност, сгъваем заден ред седалки за постигане на товарна съдържимост от 550 литра и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР