Вие видяхте – резултатът от първия мач беше тежък, трябваше

...
Вие видяхте – резултатът от първия мач беше тежък, трябваше
Коментари Харесай

Десподов: Затворихме доста усти, явно не сме говорили празни приказки!

„ Вие видяхте – резултатът от първия мач беше тежък, трябваше да върнем 3 гола, с цел да продължим напред. Явно не сме говорили празни приказки! “

Това сподели капитанът Кирил Десподов, откакто Лудогорец реализира незабравим триумф с 4:0 над косовския Балкани, с цел да продължи към втория кръг на квалификациите в Шампионска лига с общ резултат 4:2.

„ Всяко начало е тежко. За страдание на много критици в България Лудогорец сподели лицето, което заслужава да демонстрира в мачовете. Силно се надявам, че в този момент ще напишат по какъв начин Лудогорец е посочил на Балкани по какъв начин се играе футбол, а не по какъв начин Балкани е посочил на Лудогорец по какъв начин се играе футбол “, уточни Десподов.

„ Затворихме много усти! Този позор, който изпитахме в последните два мача, си го направихме ние и единствено ние можехме да излезем от тази обстановка. Радостен съм, че Лудогорец сподели темперамент и го направи по най-хубавия метод. Когато има отрицателни резултати, е обикновено да има спад в настроението. И споделих през вчерашния ден, че тимът има качествата да вкара три гола. Не изпадаме в крайности, очевидно други хора изпадат в крайности, откакто сме създали два неприятни резултата. Не подходихме по най-хубавия метод против Балкани, само че не щеш ли през днешния ден си поправихме грешката “, съобщи Кирил Десподов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР