Вие сте във връзка, но сте изпълнени със съмнения -

...
Вие сте във връзка, но сте изпълнени със съмнения -
Коментари Харесай

ИЗПИТАЙТЕ ВРЪЗКАТА СИ: Тези 9 признака са знак, че сте избрали грешния мъж

Вие сте във връзка, само че сте изпълнени със подозрения - това ли е в действителност мъжът, с който сте подготвени да живеете цялостен живот? Понякога се получава по този начин, че възприятията засенчват мозъка и не може да сте сигурни дали това е верният мъж или пък неверният.

Психолозите показват 9 признака, които ще ви насочат да намерите отговора на този въпрос. И по този начин, дано забележим кои са знаците, че сте създали съдбовна неточност.

Той не желае да се запознае с родителите ви

Мъжът може непрекъснато търси извинения с цел да не се срещне с родителите ви. Обикновено се касае за случаите, когато той не е изцяло сигурен в сериозността на връзката. А тогава има е повече от ясно, че има и подозрения по отношение на възприятията си. С вас не му е задоволително удобно и няма убеденост, че нещата ще стигнат до благополучен край.

Той не чува, когато му говорите

Да можеш да приказваш е доста значимо за всеки човек. Когато мъжът слуша своята жена, това демонстрира, че той държи на нея и желае да бъде с нея. Но в случай че се получава тъкмо противоположното, в случай че вие му разказвате по какъв начин е минал денят ви, а той не си прави труда да слуша и това се случва редовно, знайте, че не сте с верния човек. В този случай няма смисъл да продължавате връзката, поучават психолозите.

Ако мъжът изисква непрекъснато внимание от дамата

В връзките сред мъж и жена би трябвало да е открита по този начин наречената златна среда. Да сте дружно колкото може повече е сантиментално и вярно, само че не забравяйте, че всеки има право на персонално пространство. Вашите лични фантазии и ползи не би трябвало да бъдат подценявани от колегата ви.

Ако до него не можете да бъдете себе си

Като е до неверния мъж, дамата губи природата си. И непрекъснато получава упреци и недоволства от колегата си. За да избегне това, на нея й се постанова непрекъснато да носи маска. Това не може да продължава дълго. Ако връзките ви с този мъж ви пречат да бъдете това, което сте в реалност, сте избрали неверния човек.

Имате разнообразни ползи в живота

Не се случва постоянно и двамата сътрудници да харесват едно и също нещо и по един и същи метод. Всеки човек има свои лични възгледи за живота и свои лични ползи. Но двама души, които възнамеряват да свържат живота си, постоянно би трябвало да имат нещо общо... Ако разберете, че няма защо да говорите с колегата си и той е апатичен към всичко, което ви харесва, би трябвало да се замислите. Струва ли си да продължавате такава връзка?

Когато сте дружно, желаете да си тръгнете допустимо най-скоро

Ако чувствате, че сътрудникът ви ви изтощава прочувствено, вие се уморявате душевен от него. Това е първият знак, че се пробвате да свържете живота си с някой, който не е подобаващ за вас. Помислете чувствахте ли се некомфортно, когато за първи път започнахте да излизате дружно? Ако е по този начин, тогава какво ще се случи, когато започнете да живеете дружно?

Избягвате разговор за връзката си

Не можете да говорите за връзката си, тъй като стартирате да се срамувате от нея или, в противен случай, непрекъснато влизате в спор. Колкото повече се развиват връзките сред двама души, толкоз по-сериозни стават диалозите. И в случай че още през цялото време не можете да поставите всички точки без заобикалки, по какъв начин ще продължите дружно напред? В една здрава връзка нито мъжът, нито дамата би трябвало да се опасяват да приказват за каквото и да било. Ако двама души в действителност се обичат, започвайки даже най-неприятния диалог, те отново ще съумеят да се схванат.

Партньорът ви е фокусиран само върху себе си

Той се грижи единствено за личният си комфорт и потребности. И има потребност от вас единствено да наподобява по- добре в компанията на другари и познати с вас. Връзката постоянно е дело на двама души и в случай че единият от тях се грижи единствено за личното си благоденствие, сходно държание неизбежно ще докара до колапс. Защото просто единият от сътрудниците не цени другия.

Не виждате бъдещето си дружно

Запитайте се, имате ли бъдеще с този, който обичате, споделяте ли си ползите, какво ви свързва? Съвпадат ли вашите възгледи и цели в живота? Например, една вие желаете обилна женитба, да бъдете брачна половинка и майка, а мъжът мисли на първо място за кариера и не желае да приказва за сериозна връзка през идващите няколко години. Не забравяйте да изговорите всичко това, с цел да планирате вярно живота си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР