Вие сами сте си виновни за това, че живота ви

...
Вие сами сте си виновни за това, че живота ви
Коментари Харесай

Оставете на мира другите! Заемете се със себе си

Вие сами сте си отговорни за това, че живота ви е тъкмо подобен!

Ако мислите, че животът ви е ужасяващ, евентуално това е по този начин. Ако мислите, че светът желае да ви унищожи, най-вероятно това е по този начин.

Ако мислите, че заслужавате повече, евентуално в действителност го заслужавате.

Но единственото нещо, което не ви разрешава да съумеете – сте самите вие.

Смятате, че светът желае да ви нарани, само че повода е вашето неправилно отношение към живота – вие гледате на всичко не по този начин, както би трябвало.

Вие се захранвате с негативизма към вас, а не виждате позитивното. Позволявате на негативизма да управлява мозъка ви, и по този метод и живота ви. Позволявате на неприятното да ви побеждава.

Вие в никакъв случай няма да съумеете, в случай че прекарвате живота си на скучна работа, която просто изсмуква силата ви, тъй като сте прекомерно мързеливи, с цел да потърсите нещо по-достойно. И това не е неточност на някой различен, а единствено Ваша неточност.

Вие в никакъв случай няма да пътешествате по света, и в никакъв случай няма да видите Париж, в случай че постоянно си намирате извинения. Просто си купете билет за самолета, съберете куфара и тръгвайте.

Позволете на света да отвори очите ви. Нека ви засипва с провокации и ви разочарова. Борете се с езиковите бариери и се изгубвайте на непознати места. Спрете да контролирате живота си и просто вървете.

Вие в никакъв случай няма да отслабнете, в случай че не измененията вашата диета. Вие в никакъв случай няма да подобрите здравето си, в случай че не започнете да се храните с повече зеленчуци и не вършиме физически извършения. Вие в никакъв случай няма да станете по-умни и няма да разширите кръгозора си, в случай че не желаете да се учите от другите и да четете.

Вие в никакъв случай няма да станете щастливи, в случай че непрекъснато се фокусирате върху отрицателното. Вие в никакъв случай няма да намерите благополучие, в случай че непрекъснато се обграждате с хора и неща, които ви изтощават.

Вие сте повода, заради която не сте щастливи. Вие сте повода, заради която ви е погълнала рутината. Вие сте отговорни за това, че имате неприятна връзка, а вие непрекъснато критикувате другите и желаете освен това. Всичко е поради вас самите.

Аз нищо не си изобретявам. Вие сте си най-лошия си зложелател. Вие сте единственият, който стои на пътя на вашите цели и вашия триумф.

Животът на никой нищо не дължи, тъй че нищо и не очаквайте.

Инфо: http://drugitenovini.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР