Вие не знаете как си играете със съдбата и как

...
Вие не знаете как си играете със съдбата и как
Коментари Харесай

Майката на загиналия музикант NI.co: Видях как с вратички в членове и алинеи се става "Господин Условен"

„ Вие не знаете по какъв начин си играете със ориста и по какъв начин за секунда животът ви може да бъде извърнат на 180 градуса и нищо да не е същото “. Това обръщение изрази от ефира на bTV Мариела Николова - майка на музиканта Николай Николов - NI.co, умрял при злополука. Поводът за изявлението ѝ беше следващо нарушаване на пътя, при което водач, поставил в скута си дете, кара с маневри по автомагистрала „ Тракия “ с повече от 120 км в час в изпреварващата лента.

На видеото се вижда, че автомобилът се движи в лявата изпреварваща лента

„ От 4 години и 11 месеца – откогато се случи нещастието в нашето семейство, пребивавам в един успореден свят, в който всичко се случва към мен, без да ме допира. Това, което ме изтръгна от най-черната пропаст, беше по този начин нареченото дело – бутаферен, пародиен водевил, на който станаха очевидец от първия ред предходната седмица. Тогава видях какви са малките врати от членове и алинеи и по какъв начин се употребяват те, за може един човек, предизвикал гибелта на две млади момчета на пътя, да стане „ Господин Условен “, разяснява Мариела Николова.

Лек автомобил и турски автовоз катастрофират в Прохода на републиката

„ Още от мястото на удара турският лидер е разпитан като очевидец, на него не се е гледало като на страна в ПТП, предизвикала гибел. Бил е освободен броени часове по-късно. Само една седмица по-късно е освободен и автовозът. Това е затрудняване на правилна техническа експертиза “, уточни тя.

Николова прочете част от последната тройна експертиза, в която се показва виновността на Мехмет Калисал: „ При придвижване с лимитирана скорост и реакция на лидера Калисал посредством предприеманe на спешно прекъсване вместо понижаване скоростта на придвижване нямало да настъпи ПТП сред товарната комбинация и лекия автомобил “.

Тя уточни, че турският жител продължава да кара, умерено практикува специалността. Над 50 пъти влиза и излиза от България след злополуката.

„ Когато няма санкции, има корупция и произвол. Трябва да се бие мощно смяната, би трябвало да има публичен напън. Ще дойдат промени, когато правосъдната система проработи за всички хора, а освен за определени. Копнея да видя цялото гражданско общество да бъде на улицата. Борбата е за всички деца “, разяснява още майката на починалото момче.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР