„Вие избирате гледката“. Това написа Кристиано Роналдо в Instagram, споделяйки

...
„Вие избирате гледката“. Това написа Кристиано Роналдо в Instagram, споделяйки
Коментари Харесай

Роналдо си поръча ново Bugatti - slava.bg

„ Вие избирате гледката “. Това написа Кристиано Роналдо в Instagram, споделяйки любопитен кадър. На него той театралничи до един от своите коли, освен това без тениска.

След извоюваната купа за Италия, нападателят на „ Ювентус “ е решил да се поглези, като подкара своето Bugatti Chiron. Според информация на медии, той към този момент си е поръчал по-нов модел – Bugatti Centodieci.

Автомобилът, който футболистът желае да има, е в бял и черен цвят. Той ще е част от лимитираните 10 бройки, които ще бъдат създадени за италианския пазар.

Колата, която би трябвало да дойде при Роналдо следващата година, е една от най-скъпите му покупки за неговия автопарк досега.

Bugatti Centodieci, за което Кристиано ще брои над 8 милиона $, разполага с 8-литров V16 мотор и 1 600 конски сили. Според експерти, скоростта му е фабрично лимитирана до 380 километра.

Освен с първокласни екстри, новата кола на звездата ще бъде и с неговите букви – CR7.

Преди близо година Роналдо се снабди с McLaren Senna, за който заплати 1,1 млн. евро. Освен Bugatti Chiron, в гаража си той има Ferrari F12 Koenigsegg CCX 11, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Porsche 911 Turbo S, Ferrari 599 GTO и Rolls-Royce Ghost.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР