Видяхме снимките. Ние по снимки не можем да преценим какви

...
Видяхме снимките. Ние по снимки не можем да преценим какви
Коментари Харесай

Съдия Татяна Гьонева за момичето с 400 шева: По снимка не можем да преценим нараняванията

„ Видяхме фотосите. Ние по фотоси не можем да преценим какви са пострадванията. Няма по какъв начин да работим с догатки “. Това сподели на брифинг на Окръжния съд в Стара Загора арбитър Татяна Гьонева Коева, която е докладчик по делото с обезобразеното момиче с 400 шева след нападението .

Срещу съдията имаше имаше необятна социална реакция, откакто стана ясно, че нейно е решението упрекнатият за нападението 26-годишен Георги Николаев да бъде освободен.

26-годишният Георги Николаев е задържан тази заран, научи bTV

„ В този случай ние сме длъжни при искане на най-тежката мярка да обсъдим доказателствата, само че и в това доказателствата да подплатяват наличната подготовка, в която той е задължен да обикаля по наказателния текст. В този случай ние следва да обсъдим дали и тук са значими съдебно-медицинските експертизи би трябвало да установим дали декларираното в заключението покрива някои от признаците, които законът е въвел в член 129. Тоест се преследва по общия ред, може да бъде взета и най-тежката мярка ", отбрани решението на съда Коева.

За да е налице междинна телесна щета, е трябвало да има заплаха за живота, а доказателствата не са го подплатили, оповестиха от Окръжния съд.

В акцията ще се включат над 40 градове

„ Ние разбираме човешката реакция, ние не сме роботи нашата работа е да забележим какви доказателства има все още. Ако излезе, че е погрешно арестуван, след това отново ние сме отговорни “, разяснява още арбитър Гьонева.

Делото ще бъде доведено дкорай, оябви окръжният прокурор на Стара Загора

На въпроса ще подаде ли оставка след публичната реакция тя отговори: „ Благодаря на всички, които ме поддържаха в същото време на тествания. Искрено се надявам отсега нататък да отразявате и нашите триумфи “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР