Видяхме Доминик Къмингс да блокира - дигитално предотвратява комуникацията с

...
Видяхме Доминик Къмингс да блокира - дигитално предотвратява комуникацията с
Коментари Харесай

Разследването на COVID разкрива уникално токсичен, разрушителен набор от хора, опитващи се да преодолеят криза

Видяхме Доминик Къмингс да блокира - цифрово предотвратява връзката с - министър-председателя в WhatsApp след спор за въздействието и хипотетични брифинги от Съпругата на Борис Джонсън.

Всеки един жизненоважен, депресиращ съставен елемент от това, което научихме през днешния ден.

Но това, което в действителност ви удря, слушайки шест часа свидетелски показания, е цялостното количество на дисфункцията, за която чухме; първо от Лий Кейн, шеф по връзките на господин Джонсън, и по-късно от Доминик Къмингс, неговия най-старш консултант, през интервала от януари 2020 година до края на изключителната фаза на пандемията.

Зад вратата на Number 10, господин Джонсън и длъжностни лица се справяха с най-тежката рецесия, пред която Англия беше изправена след Втората международна война.

Последно следствие на Коронавирус: „ Бях доста по-груб с мъжете “ – Доминик Къмингс отхвърля женомразството

Запитване за Коронавирус: № 10 в „ цялостен безпорядък “ като ударен от Коронавирус и уязвими „ ужасяващо подценени “ - Къмингс

По това време доста хора отпуснете ги малко, надявайки се и молейки се да оправят нещата.

Може би всички не трябваше да са толкоз толерантни.

Самият мащаб на враждата, презрението и дисфункцията, които имаме чух за днешния ден.

През март 2020 година нямаше проект за пандемия, просто хората лъжаха, че има проект за пандемия. В номер 10 им беше казано на 16 март, че секретариатът за цивилен изключителни обстановки даже не разполага с тези проекти централно. Това известие, сподели господин Къмингс, беше подобен потрес, че хората го помислиха за машинация.

В началото на пандемията в Номер 10 имаше главно, неправилно разбиране, когато хората имаха вяра, че Англия може в никакъв случай да не бъде блокиран до 10 дни преди този момент, въз основа на настойчиво, необятно публикувано неправилно пояснение на природата на английския народ.

И чухме по какъв начин най-старшият консултант на министър-председателя, господин Къмингс, се пробва да дръжте го надалеч от срещи за обмисляне на пандемия, страхувайки се, че ще ви разсейва. Просто необикновено нещо, което би трябвало да се признае.

Но повече от всичко друго, ние чуваме по разнообразни способи посредством разнообразни елементи от свидетелства по какъв начин Англия в този миг е имала изменчив, колеблив министър-председател, който в един миг изглеждаше подготвен да написа цяло по-възрастно потомство в името на младите.

Да, на моменти той се противопоставяше на здравословното „ леке “ на Уайтхол, задавайки въпроси и предизвиквайки догатки по метод, който малко други бяха подготвени да създадат – само че постоянно да дребен резултат, надхитен от хората към него.

Главният теоретичен консултант сър Патрик Валънс написа в един от бележниците си през август 2020 година, че господин Джонсън е „ захласнат от възрастните хора, които одобряват ориста си и оставят младите да се оправят животът и стопанската система вървят. "

Доста вманиачен набор от замени. В друга записка от сър Патрик през декември 2020 година се споделя, че министър-председателят допуска, че Коронавирус „ е просто методът на природата да се оправя със старите хора “.

Извънредни забележки не на последно място от министър-председател, чиято коалиция за гласоподаване зависи от по-възрастните гласоподаватели в основата си.

Не би трябвало да е изненада, че държавното управление в тази страна не работи дейно или че 10 години откогато торите са на власт, не всеки човек към горната маса е високо скъп от Колеги от торите.

Нито би трябвало да е изненадващо, че структурите в държавното управление за справяне с пандемия се провалиха – тайните учения четири години по-рано в Уайтхол приключиха с крах, а Брекзит отвлече вниманието на мнозина години наред.

Неуспехите, довели до отговора на пандемията, имат дълга опашка.

Прочетете повече:
Джонсън допусна, че Коронавирус е „ методът на природата да се оправя със старите хора “
Ключ WhatsApp известия от следствието за Коронавирус

Въпреки това, това, което научихме от следствието за Коронавирус през днешния ден, е, че върху това е слоен неповторимо отровен, унищожителен набор от хора, които се пробват да си пробият път през рецесията.

Това беше среда, в която дясната ръка на министър-председателя разказа себе си като в „ убийствено “ въодушевление на моменти, искайки да се върне към номер 10 и да уволни хора. В един миг господин Къмингс изстреля четирибуквени рецензии за върховен чиновник и сподели, че желае да й „ постави белезници “ и да я изведе от постройката.

Г-н Къмингс сподели по време на свидетелските си показания, че през февруари е почнал да осъзнава пандемичните проекти, за които Мат Ханкок му сподели, че съществуват, в действителност не съществуват.

Това равнище на токсичност би направило ръководството в естествени времена съвсем невероятно. По време на рецесия се усеща непростимо.

Достатъчно ли е това, което чухме през днешния ден, с цел да засрами бъдещите политици и да подсигурява, че това в никакъв случай няма да се повтори?

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР