Видната полицайка от ГДБОП и съпруга на показно разстреляния Мартин

...
Видната полицайка от ГДБОП и съпруга на показно разстреляния Мартин
Коментари Харесай

Вижте жената на Нотариуса по цици! Някой спешно крие голите снимки на бопаджийката

Видната полицайка от ГДБОП и брачна половинка на показно разстреляния Мартин Николов-Нотариуса, Гергана Божанова, има гола фотосесия за сп. " Плейбой ", от която през днешния ден е съвсем невероятно да се намерят следи. Снимките са от 2014 година и са на футболна тема поради идното тогава международно състезание.

Малко откакто напуща риалити формата " Къртицата 2 ", Гергана театралничи за изданието на стадиона в Тетевен. Гергана театралничи с топка на цветовете на " Селесао ", а на различен от фотосите сервира съдийска свирка към устните си.

В няколко спортни и всемирски уеб страницата към момента стоят дописки за разголената риалити героиня от " Къртицата 2 ", само че от фотосите й няма и диря. Дори в уеб сайтове за оказионни артикули не се намират броят на " Плейбой ", в който се е снимала Божанова.



Готви се за международното

Най-вероятно Мартин Нотариуса е похарчил солидни суми да изкупи всички съществуващи броеве.

След убийството на Мартин Нотариуса се разбра, че жена му постъпва в държавната работа след абсурден конкурс, считано от 20 май 2021 година С предложение на основен комисар Калин Стоянов до МВР-министъра Бойко Рашков нейното служебно правно отношение е прекъснато, считано от 2 август 2021 година, заради отвод за издаване на позволение за достъп до класифицирана информация. С решение на Административен съд-София град от 18 октомври 2021 година и доказано с ново решение от 24 март 2022 година на Върховния административен съд, бръмчалката е била възобновена като стажант в Министерство на вътрешните работи, считано от 11 май 2022 година



Гери е секси и когато учи
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР