Видинският окръжен съд постанови определение за държавно издирване на двама

...
Видинският окръжен съд постанови определение за държавно издирване на двама
Коментари Харесай

Обявиха за общодържавно издирване свидетели по делото за убийството на Папура във Видин

Видинският областен съд постанови определение за държавно търсене на двама очевидци, неявили се през днешния ден в дело за убийството в "Бали клуб ", оповестиха от пресцентъра на съда.
Припомняме, че случилото се е от 19 януари 2020 година, а за него заяви първо медията ни.



На правосъдното съвещание през вчерашния ден са били разпитани шестима от призованите осем очевидци. Неявилите се лица са оповестени за общодържавно търсене и са взети ограничения за "установяване на адрес " и "довеждане в правосъдно съвещание ".
Делото е формирано против подсъдимия Александър Стоянов /47г./,за това,че на 19 януари 2020г. във Видин, към 7 часа сутринта в кафе-аперитив, посредством производство на изстрел от модифициран сигнално-газов револвер диаметър 9 мм, съзнателно е умъртвил Теодор Иванов /31г./.
Смъртта се дължи на остра кръвозагуба,вследствие скъсване на огромен магистрален съд - сънна артерия. Предстои на идващото съвещание по делото, което е отсрочено за 16 юни тази година, да бъдат изслушани още три движимости лица, изготвили съдебно-медицинската и психолого-психиатричната експертизи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР