Видинската библиотека "Михалаги Георгиев" организира среща с предприемача Мирослав Джоканов

...
Видинската библиотека "Михалаги Георгиев" организира среща с предприемача Мирослав Джоканов
Коментари Харесай

Предприемач гостува на инициативата Уникални видински особи

Видинската библиотека "Михалаги Георгиев " провежда среща с бизнесмена Мирослав Джоканов в границите на самодейността "Уникални видински особи ", заяви, библиотекарят Валентина Вълчева.
"Срещата е с Мирослав Джоканов, който беше един от участниците в "Сървайвър ". И други неща е постигнал в живота си, които желае да показа с младежите, да ги стимулира по някакъв метод, да им покаже, че даже и във Видин нещата се получават. "
Срещата е в залата за изяви в заемната за възрастни във видинската библиотека, на 23 февруари, петък, от 17 часа.
Мирослав Джоканов е съосновател и шеф на компанията, разработваща учебен програмен продукт Shkolo.bg. Роден е в Узбекистан, само че изкарва цялото си детство и младежки години в град Видин. В остарялата дунавска столица Мирослав приключва с цялостно отличие СОУ "Любен Каравелов " и по-късно ПМГ "Екзарх Антим I ".
Притежава бакалавърска степен по "Софтуерно инженерство " и магистърска степен по "Управление на ИТ услуги " от Софийски университет "Св. Климент Охридски ". През 2011 година печели стипендия за образование по "Предприемачество и нововъведения " в Съединени американски щати. През 2016 година добавя бизнес образованието си с "Alternative MBA " стратегия в "The Business Institute "- София.
В професионален проект Мирослав Джоканов има 8 години опит като програмист и 2 години опит като началник "Разработка и развиване " в една от най-големите ИТ компании в страната - VMware. В свободното си време е учител в Софийски университет "Св. Климент Охридски " и ръководител на "Асоциацията на българските водачи и бизнесмени " (ABLE). През 2007 година прекарва 2 месеца на остров като участник в риалити предаването "Сървайвър ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР