Видин. Трима мъже са задържани за притежание на голямо количество

...
Видин. Трима мъже са задържани за притежание на голямо количество
Коментари Харесай

Видин: Трима мъже са задържани за притежание на голямо количество наркотични вещества и незаконни археологически артефакти

Видин. Трима мъже са арестувани за владеене на огромно количество наркотични субстанции и противозаконни археологически артефакти. Това оповестиха от ОДМВР - Видин . В хода на извършената през вчерашния ден профилирана интервенция, ориентирана против наркоразпространението в района, били арестувани двама от Дреновец - 38-годишен престъпно проявен мъж с букви Е. В. и 32-годишен мъж с букви В. С., и 25-годишен мъж с букви М. М. от София. В акцията, осъществена на територията на селата Ружинци, Дреновец и Гюргич, взели участие чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност ” в регионалната дирекция и районните ръководства във Видин, Белоградчик и Кула. Те подхванали претършуване в пет частни парцела, населявани и употребени от тримата мъже. При осъществените процесуално-следствени дейности проверяващите разкрили и иззели 17 конопени растения с височина до 290 см, голям брой зелени стръкове и съцветия, 8 стъклени буркана с към 300 грама зелена листна маса, два плика със суха листна маса, електронна везна, както и препарати за растителна отбрана и торове – употребени съгласно първичните данни за развъждане на растения от рода на конопа. При полевия наркотест тревата реагирала на канабис. Иззети били още 84 монети с друг диаметър и 96 предмета с друга форма и размери – всичките, носещи белези на археологически артефакти; 67 патрона с друг калибър; пушка с дървен приклад и патрон в цевта.
Материалите по случаите са докладвани по подготвеност - в Районна прокуратура- Белоградчик и Окръжна прокуратура - Видин. Работата на проверяващите продължава, в ОД МВР- Видин са формирани три досъдебни производства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР