Видимо кошмарът тепърва ще продължи. ДПС пожелаха точката, с която

...
Видимо кошмарът тепърва ще продължи. ДПС пожелаха точката, с която
Коментари Харесай

Филип Станев: Видимо се бърза Пеевски да се заеме с конституционната реформа

Видимо кошмарът занапред ще продължи. Движение за права и свободи пожелаха точката, с която се заменя техният член в комисията за конституционни промени с Пеевски, да бъде по-напред. Видимо се бърза той да се заеме с конституционната промяна. Знакът е явен - проява на израза " ще вършим каквото си желаеме ". Защо да не бъде Пеевски идващ основен прокурор, малко е да бъде единствено в комисията.

Това съобщи за " Нова телевизия " националният представител от " ИТН " Филип Станев.

Той уточни, че съпредседателят на Демократична България Христо Иванов от герой против статуквото се е трансформирал в помощник на Движение за права и свободи.

" Ставаме очевидци на нещо, което даже не можем даже да назовем юридически популизъм. Някои стремежи за конституционни промени не са вероятни с нормално Народно заседание. Това, че напуснахме пленарната зала преди клетвата на новите министри, е явен знак за отрицание, същото сподели и президента ", подчера Станев.

По думите му не е имало договаряния с Гроздан Караджов от страна на ГЕРБ.

" Има хора, като Бойко Борисов, които очевидно страдат от голямото си предпочитание да споделят лъжи в общественото пространство ", уточни Станев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР