Видеозапис, в който освободеният вчера от Пакистан индийски пилот благодари

...
Видеозапис, в който освободеният вчера от Пакистан индийски пилот благодари
Коментари Харесай

Видео, в което освободен индийски пилот благодари на Пакистан, разгневи Индия

Видеозапис, в който освободеният през вчерашния ден от Пакистан индийски водач благодари на пакистанските управляващи , провокира мощен яд в Индия, откакто Исламабад показа това освобождение като жест за мир в сегашната рецесия в Кашмир, съобщи Франс прес.

 

Днес продължиха стълкновенията сред двете страни, с минометна и артилерийска пукотевица. В Кашмир на границата сред Индия и Пакистан бяха убити двама пакистански бойци, заяви пакистански боен източник.
 
Подполковник Абхинандан Вартхаман, чийто изтребител МиГ бе свален в сряда до момента в който преследваше пакистански изтребители над Кашмир, през вчерашния ден прекоси пешком границата с Индия с няколко часа забавяне по отношение на оповестеното. Според индийските медии той се е забавил, тъй като е бил заставен да се съгласи да запише видеото в подмяна на освобождението му.

 
The moment Pakistan returned fighter pilot Wing Commander Abhinandan Varthaman to India

[tap to expand]
— BBC News (World) (@BBCWorld)
В този запис индийският водач благодари на пакистанската войска за професионализма й и упреква индийските медии, че подклаждат войнствена нервност сред двете страни.
 
Видеото бе необятно публикувано от пакистанските военни. Индийските медии обявиха, че този документ нарушава интернационалните правила за военнопленниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР