Видеозапис от Пакистан, на който се вижда как брат удушава

...
Видеозапис от Пакистан, на който се вижда как брат удушава
Коментари Харесай

Брат удуши сестра си, а бащата гледа отстрани. Изнасилвали са я много пъти 

Видеозапис от Пакистан, на който се вижда по какъв начин брат удушава сестра си, до момента в който татко им гледа в профил, бе публикуван онлайн и двамата мъже бяха задържани, съобщи през днешния ден ДПА, като се базира на публични лица и полицията.

Случаят в централната провинция Пенджаб шокира и възмути страната, в която насилието против дамите пораства от ден на ден.


22-годишната жена е убита предходната седмица от брат си, до момента в който татко им е гледал, а незнаен трети човек е снимал закононарушението, съобщи Рана Акмал


Семейството е погребало дамата и е декларирало, че е умряла от холера. Полицията обаче е записала случая през вчерашния ден, откакто видеото бе споделено от доста консуматори онлайн, добави Акмал. И двамата мъже са споделили пред полицията, че с години са изнасилвали дамата и са я умъртвили, с цел да прикрият закононарушението си, съобщи различен представител на органите на реда.

Той добави, че полицията е изровила натрупа през днешния ден за аутопсия и ДНК тест, с които да удостовери изнасилването. В момента се правят обиски, с цел да бъде задържан и индивидът, снимал закононарушението.

Ужасяващите закононарушения против дами в страната през последните години, измежду които случай на жена, обезглавена от приятеля си, и групово обезчестяване на майка пред децата ѝ на автомагистрала, шокираха Пакистан.

Прочети още

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР