Видеото, в което Кейт Мидълтън призна на света, че е

...
Видеото, в което Кейт Мидълтън призна на света, че е
Коментари Харесай

Защо Уилям не беше до Кейт, когато призна за рака

Видеото, в което Кейт Мидълтън призна на света, че е болна от рак, съумя да развълнува всички, да отговори на най-задавания в последните седмици въпрос и евентуално да накара някои да се засрамят от шегите си и спекулациите по неин адрес. Но след първичния потрес изникнаха не един и два въпроса.
 Решението на Кейт Мидълтън да не споделя, че е диагностицирана с рак
От кого скри диагнозата си Кейт

Изненадата беше освен за нас

Седнала сама на скамейка в двора на дома си, по дънки и раиран пуловер, принцесата на Уелс изясни със спокоен звук, че след претърпяната коремна интервенция е била диагностицирана с рак, без да разяснява къде тъкмо е открит той. И в този миг тя изглеждаше мощна и уверена, че ще премине през това тестване, само че и в това време доста изморена и някак самотна.

Няма по какъв начин да не се запитаме за какво не бе до нея в този сигурно доста сложен миг на откриване пред всички. Оказва, се че това е било експлицитното предпочитание на Кейт Мидълтън. Защото обръщението е обвързвано с нейното здраве и тя е желала да го направи сама, когато усети, че е верният миг. А той е нямал различен избор, с изключение на да се съобрази с желанието й, споделят източници от двореца, представени от People.
 Снимка 659095

Въпреки че беше сама пред камерата, принцесата на Уелс, която персонално е написала всичко, което сподели, неколкократно акцентира, че нейният брачен партньор е нейната най-голяма опора и без него не знае по какъв начин би се справила с огромното житейско изпитание. Принц Уилям даже не е участвал по време на снимането на видеото, евентуално с цел да не се разчуства тя и да успее да си събере мислите.
анкета
Очаквахте ли повода за отсъствието на Кейт да е толкоз сериозна?
Да, личеше, че нещо съществено се случва Не, беше напълно изненадващо Няма значение, значимото е Кейт да се оправи Първо Чарлз, след това Кейт - някой ги прокле тези хора
Да, личеше, че нещо съществено се случва

Не, беше напълно изненадващо

Няма значение, значимото е Кейт да се оправи

Първо Чарлз, след това Кейт - някой ги прокле тези хора

Бъдещият крал е " извънредно горделив " от смелостта на брачната половинка си и поддържа нейното решение да приказва намерено за здравословните си проблеми, тъй като от ден на ден хора по света се сблъскват със същите и имат потребност от нейните думи, с цел да им вдъхне кураж, че и те могат да съумеят да се преборят.
 Кейт Мидълтън - жертва на съветска група за разпространяване на подправени вести
Кейт Мидълтън - жертва на съветски онлайн тролове

Какво демонстрира ново изследване

И Кейт Мидълтън може да беше сама, до момента в който призна за рака, само че през останалото време не стопира да усеща поддръжката на най-близките си, а и на милиони по целия свят, които й желаят бързо възобновяване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР