Видеото, което Ви представяме (ще го гледате по-долу) е заснето

...
Видеото, което Ви представяме (ще го гледате по-долу) е заснето
Коментари Харесай

Над къщите на Сейнт Олбанс, Великобритания, е заснет огромен триъгълен НЛО

Видеото, което Ви представяме (ще го гледате по-долу) е снимано рано сутринта на 23 октомври 2021 година в Сейнт Олбанс, Англия, само че едвам неотдавна е оповестено в мрежата.Камера за наблюдаване, инсталирана в двора на къща, снима три светещи обекта, които постепенно, само че целеустремено летят в тъмното небе.НЛО се движат в синхрон, тъй че е доста мъчно да се реши дали са три разнообразни обекта или един с формата на триъгълник. Уфолозите запалянковци считат, че второто е по-вероятно.Много хора имат вяра, че това видео е същинско, защото може да се види леко образно разпъване, което нормално се случва при потребление на широкоъгълни обективи.Един консуматор написа:
„ Това е може би е най-хубавият онлайн кадър на триъгълен галактически транспортен съд. Първоначално си помислих, че може да има три обекта, движещи се в унисон, само че пространството сред светлините подхожда на един транспортен съд, а не на три обособени обекта. “Четете още: Заснети са пет странни обекта в небето над Айдахо (видео)Друг разяснява:„ Това е ужасно! Наистина се надявам, че въвеждането на леснодостъпни камери на всички места – от колите, камерите на вратите до камерите за сигурност – ще снимат повече от тези неща. “
Видеото обиколи обществените мрежи и събра стотици мнения. За страдание няма информация дали фрагментите са показвани на експерти по видеоредактиране.Скептичните консуматори показват мнение, че обектите са три дрона, особено конфигурирани да се движат под формата на триъгълник или три хеликоптера, летящи по някаква причина в такава група …Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР