Видеолукс Холдинг“, собственик на Technopolis, откри най-големия търговски парк в

...
Видеолукс Холдинг“, собственик на Technopolis, откри най-големия търговски парк в
Коментари Харесай

Собственикът на Technopolis откри нов огромен ритейл парк

" Видеолукс Холдинг “, притежател на Technopolis, откри най-големия търговски парк в Югозападна България в Перник, оповестяват от компанията.

Holiday Park е с комерсиална повърхност от 23 хиляди кв. м и разполага с 16 магазина с необятна гама от артикули за дома, фамилията и свободното време.

Инвестицията в обекта е към 40 млн. лева, а новите работни места са повече от 300, прецизират от компанията.

Сред наемателите на обекти в ритейл парка навън са Praktiker, Lidl, LC Waikiki, New Yorker, Pepco, Sinsay, Numero Uno, dm, Нечовешки магазин доктор Стефанов, Мебели Виденов, Sport Vision, Mat Star, Terranova, KiK, TEDi и Opticlasa.

" Вярвам, че задаваме нови стандарти и демонстрираме неща, които никой не е правил до този миг “, разяснява съоснователят на " Видеолукс Холдинг “ Тодор Белчев.

“Впечатлен съм, че за по-малко от година това място, което по-скоро беше нерегламентирано бунище, се трансформира в този оазис. Впечатляващо е в днешно време да намериш сътрудник строител, който освен да извърши периодите, само че и да направи оборудването впечатляващо ", сподели кметът на община Перник Станислав Владимиров при откриването на комплекса.

За посетителите на ритейл парка е обезпечен безвъзмезден паркинг с над 520 паркоместа, планувано е и място за зареждане на електрически автомобили.

Инвеститор и притежател на Holiday Park е компанията " Видеолукс Холдинг “, под чиято шапка са хипермаркетите за техника за дома, офиса и свободното време Technopolis и веригата за дома и градината Praktiker.

Компанията построява по едно и също време няколко ритейл плана в огромни градове на България, а до края на годината следва отварянето на  търговски паркове в Пазарджик, Стара Загора и Хасково. През май тази година бе направена и първа копка на Praktiker Красно село в София, който ще е и първият обект от планувания Holiday Park в столичния квартал.

Новият магазин Praktiker, който е с повърхност от 11 458 кв. м, ще бъде 16-ия обект от веригата в страната. Строителството му е предоставено на строителната компания " Микс Констръкшън " ООД и се чака обектът да отвори порти през март 2024 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР