Видеоклипове разпространявани в социалните медии, показват огромен пожар, обхващащ товарен

...
Видеоклипове разпространявани в социалните медии, показват огромен пожар, обхващащ товарен
Коментари Харесай

Огромен пожар обхвана товарен терминал в Новоросийск

Видеоклипове популяризирани в обществените медии, демонстрират голям пожар, обхващащ товарен терминал в Новоросийск, пристанищен град на Черно море в Южна Русия, заяви " Нюзуик ".

Пожарът се е популяризирал на повърхност от 1300 квадратни метра, съобщи руската държавна осведомителна организация РИА Новости, която популяризира видео от случая, на което се виждат горящи контейнери и небе, изпълнено с черен пушек.

Това е последният от поредност мистериозни пожари, които удариха Русия по време на пълномащабното навлизане на президента Владимир Путин в Украйна, което стартира през февруари 2022 година

Руският канал Telegram SHOT също разгласява фрагменти от мястото на случая, като сподели, че службата за незабавна помощ е била предизвестена за пожара малко след 9 сутринта локално време.

Местните медии оповестиха, че 42 пожарникари и 14 единици съоръжение работят за справяне с огъня. Не се оповестява за жертви.

Русия упрекна Украйна за скорошните офанзиви с дронове в страната. Киев обаче не е поел отговорност в сходство с политиката си на разграничаване от удари на съветска територия.

Припомняме, че Рано в петък на 4 август, украински морски дронове атакуваха руска военноморска база близо до черноморското пристанище Новоросийск. В резултат на офанзивата,  десантният транспортен съд " Оленегорский Горняк "  претърпя тежки вреди.

Малко по-късно, вследствие на офанзивата от украински морски дронове в Керченския пролив руски танкер за гориво  беше развален.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР