Видеоклипове от охраната на дома показват майка от Флорида, която

...
Видеоклипове от охраната на дома показват майка от Флорида, която
Коментари Харесай

Видеозаписи от нощта на 13-годишна майка, за която се твърди, че е смъртоносно намушкана, показват майка, която кърми новородено, пристигаща полиция

Видеоклипове от защитата на дома демонстрират майка от Флорида, която кърми новородено малко преди да бъде намушкана до гибел от 13-годишното си дете наследник, който по-късно се вижда на един от видеоклиповете да приказва умерено с полицията.

Държавните прокурори пуснаха в сряда четири къси видеоклипа на моменти преди и откакто Дерек Роза хипотетично умъртви майка си, Ирина Гарсия, 39, като тя спеше пред бебето в техния апартамент в Хиалеа на 12 октомври.

В един 6-секунден клип той споделя на някого по телефона „ двеста и едно “, което наподобява е негово номер на апартамент.

А в другия 6-секунден клип той наподобява мърмори на испански на майка си за тяхна благосъстоятелност, която явно не работи вярно.

След това в най-смразяващият клип, който продължи 8 секунди, Роза можеше да бъде забелязана да влиза в жилището с кърмещата си майка и 14-дневната си сестричка, седнали на комфортен стол на назад във времето.

В последните 10 секунди Клип, изработен откакто се счита, че се е слу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР