Видеоклипът, на който лидерът на Атака Волен Сидеров свири на

...
Видеоклипът, на който лидерът на Атака Волен Сидеров свири на
Коментари Харесай

ДЪНОТО Е УДАРЕНО! ФЕЙСБУК ЗА ИЗЛАГАЦИЯТА НА ВОЛЕН С ГЕРИ-НИКОЛ: Извращение навръх годишнината от Баташкото клане! Пак е ял от патриотичните хапове...

Видеоклипът, на който водачът на Атака Волен Сидеров свири на барабани парче на Guns N’ Roses, взриви обществените мрежи. За няколко часа от качването във Facebook клипът е гледан от над 43 000 души и има над 60 споделяния. Стотици консуматори осъдиха постъпката на "патриота ".

По незнайните за BNews аргументи потребителят Aпостол Григоров, който пръв качи скандалните фрагменти в профила си, е изтрил видеото и то към този момент не може да бъде намерено на "стената му ".

Вероятно премахването на фрагментите се е случило под напън на политическото лице, присъстващо на тях. Реакцията е била закъсняла обаче, защото клипа е качен от голям брой групи и страници и споделен от хиляди консуматори.

Мощната излагация водачът на една от ръководещите политически партии в страната прави на 05 май - една от най-черните дати в българската история. Денят, на който през 1876 година турският башибозук прави клането в Батака и избива над 5000 души. Вместо да преклонят глава и почетат грубо починалите за свободата на България сънародници, нашите управници чукат на барабаните с "яките дупари ".

По този мотив реакцията на евродепутата Николай Бареков беше извънредно остра. Ето какво написа той в персоналния си профил в Facebook:

"По мотив годишнината от Баташкото кръвопролитие (агонията почнала и траяла от 1 до 5 май 1876) най-големият патрЕот и “националист- консерватор” си спретна празненство. С думкане на барабани и яки каки най-големият другар на Русия и третата подлога на Баце “отбеляза” уместно заколението и набиването на прът на 5 000 български пеленачета, деца, дами, мъже и старци от турския башибозук. Властта ли ги обърка, корупцията ли ги побърка....Самозабравяне. Двуличие. Сган. Господи, елементарни и избави душите им, до момента в който към момента е останал народ по тези нещастни земи. А ти, народе, като гласуваш идващия път - айде мисли малко! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР