Видео със заплахи на несебърски свещеник спрямо руски гражданин бе

...
Видео със заплахи на несебърски свещеник спрямо руски гражданин бе
Коментари Харесай

Скандал между руснак и свещеник в Несебър, намесиха партията на Костадинов

Видео със закани на несебърски духовник по отношение на съветски жител бе публикувано в обществените медии. Разпрата е сред отец Петър от несебърската черква „ Свето Успение Богородично” и Антон Смирнов, а фрагментите са снимани от брачната половинка на руснака. На фона на спор за войната в Украйна и обидни реплики, се чуват и съответни закани.

„ Как ще кажеш, че съм дебил? Аз дето ти помогнах? Ти си мъртъв, бе момче. Ей тия дни ще те запаля “, са част от репликите на отеца. Клипът приключва с тръгване на колата на свещеника против руснака, след което потегля на заден ход. Пред Бургас отец Петър показа, че има предистория на случката. Изрази и страдание, че е подхванал разпра.

„ Предисторията е, че изгоних едни пияни руснаци, които в същото време се държаха непристойно. Той, който е бил заплашван от мен и се е страхувал за живота си, този човек си разрешава лукса да ме назовава дебил. Може би не трябваше да отивам да се саморазправям с него. Грешката е моя. Съжалявам “, сподели той. Свещеникът вижда и политическа интервенция в тази ситуация: „ Това, което преекспонира партия „ Възраждане “ е следващия на ниска цена пиар, който им се разрешава да вършат, само че в последна сметка подобен им е лидерът, знаете по какъв начин му споделят “. Припомняме, че напролет отец Петър приюти в своята черква две украински фамилии и сложи украинското знаме над храма в Несебър. Последва реакция на партия „ Възраждане”, които пробваха да смъкват знамето.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР