Видео с наранено невръстно дете в социалната мрежа ТикТок шокира

...
Видео с наранено невръстно дете в социалната мрежа ТикТок шокира
Коментари Харесай

Шокиращо видео на дете с прогорени бузи обикаля интернет, баща му - кърджалийски тиктокър

Видео с засегнато невръстно дете в обществената мрежа " ТикТок " шокира обществото. Във видеото се твърди, че това е синът на мъж от Кърджали, който се подвизава като тиктокър под псевдонима " Мако Крал ". 
Прочетете още
Детето има две дълбоки рани по бузата си, наподобяващи на изгаряния от цигара. В фрагментите мъж, говорещ на турски, изяснява, че те са породени от майката - Елиф. 

По неофициална информация кърджалията има три деца. На доста свои видеа той демонстрира фрагменти с децата, които обаче наподобяват изцяло невредими здравословно. 

Видеото с нараненото детето провокира сериозен отзив в обществените мрежи. Коментиращи на български и на турски език дават разнопосочна информация дали контузиите са били нанесени от майка, татко, родственик или от друго дете. Едва ли става дума за самонараняване, безапелационни са всички. 

В описанието на видеото пък се твърди, че майката също е имала оповестен видеоклип, на който е била пияна и също е имала изгаряния от цигара по ръцете си. Как се е стигнало до пострадванията на детето, остава неразбираемо, само че множеството коментиращи са безапелационни, че случат би трябвало да се отнесе до социалните служби. 

TrafficNews  изпрати питане до  Държавна организация протекция на детето за случая . Очакваме тяхното мнение. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР