Видео, разпространено в мрежата, показва шокиращ момент, в който четири

...
Видео, разпространено в мрежата, показва шокиращ момент, в който четири
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО! Британки подивяха и пребиха младеж в лондонското метро

Видео, публикувано в мрежата, демонстрира фрапантен миг, в който четири дами ритат и тъпчат мъж в метростанция в Лондон. Чува се по какъв начин на назад във времето крещят очевидци на побоя. Жените са пребили 19-годишен юноша, който вследствие на ударите лежи в несвяст на пода, до момента в който чиновниците на подземната железница на вятъра се пробват да го отърват от женската гняв.

По време на гневното нахлуване, се вижда на видеото, по какъв начин дамите непрекъснато тъпчат младежа, до момента в който той лежи по лице на пода.

Нападението е осъществено малко след 02:00 часа в неделя сутринта. Докато една от дамите се пробва да следващ път да ритне жертвата си, друга се пробва да я дръпне обратно като ѝ крещи " стига към този момент, стига ".

В резултат на побоя жертвата е получила контузия на костта към окото и редица порезни рани по лицето си. Младежът е приет в болница. Четирите млади дами са арестувани.


Говорител на английската транспортна полиция съобщи: " Жените - на 26, 22 години, са задържани на мястото на случая по обвинявания в нанасяне на телесни повреди и нарушение на публичния ред. По време на ареста те са нападнали двама служители на реда. И четирите все още са освободени, само че следствието против тях продължава ".

Нападението бе осъществено на фона на вълната от шокиращо принуждение по улиците на Англия. В събота 15-годишно момче от Фомфорд в Източен Лондон стана 77-та жертва на ликвидиране от началото на годината в английската столица и 49-ата жертва на смъртоносно наръгване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР