Видео, появило се в социалните мрежи, за което се твърди,

...
Видео, появило се в социалните мрежи, за което се твърди,
Коментари Харесай

Tesla на автопилот блъсна самолет за $3 500 000

Видео, появило се в обществените мрежи, за което се твърди, че е от събитие за фенове на самолети, демонстрира по какъв начин някой е употребявал функционалността за автопилот на Tesla, с цел да извика автомобила при себе си - и вместо това я е следил по какъв начин на занимателен каданс се разрушава в доста безценен аероплан, паркиран на асфалта.

Колите Tesla Model Y имат функционалност, наречена " Smart Summon ", която, когато се задейства, ще изпрати колата до нейния притежател. Но не това се случва с колата от клипа. Тя се насочва към реактивен аероплан Cirrus Vision, сблъсква се с опашката му и продължава да упорства, движейки над 1,5-тонния аероплан в полукръг, преди да спре.

Човекът, който в началото е разгласил видеото в Reddit, написа, че е видял това да се случва на събитие, проведено от производителя на самолети Cirrus. В друга обява на видеото има и коментар: " Аз също карам Tesla Model Y - само че за благополучие не съм бедната душа (със слаби качества за взимане на решения), която извика своята Tesla към няколко скъпи самолети - единствено, с цел да я разбие в най-скъпия ($3 500 000)! “

" Smart Summon е планиран и предопределен за потребление единствено на паркинги и алеи, ситуирани в частна благосъстоятелност, където покрайнината е позната и предвидима ", се споделя в уеб страницата на Tesla. Smart Summon не постоянно е доста интелигентна функционалност -  документирано е, че колите се удрят в стълбове или предизвикват някои инцидентни удари на паркинги.

Асфалт, цялостен с частни самолети за милиони долари, евентуално не се смята за позната или предвидима зона, само че функционалността за автопилот на Tesla би трябвало да е задоволително умна, с цел да види цялостен аероплан по пътя си, вместо да го удря непосредствено.

Оценките за това какъв брой коства блъснатият аероплан са на всички места. Tesla Model Y коства към 60 000 $, според от опцията, която изберете. Така че това, което гледаме, е машини на стойност към 2 060 000 $, които се блъскат една в друга като кола играчка и аероплан върху килим "./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР