Видео показва как звездата на футболния Уест Хем рита и

...
Видео показва как звездата на футболния Уест Хем рита и
Коментари Харесай

Звезда на Уест Хем рита котката си. Грози го затвор, а и глоба ВИДЕО

Видео демонстрира по какъв начин звездата на футболния " Уест Хем " рита и преследва своята котка.

Кадрите от случая са споделени в приложението Снапчат, а хипотетичната причина за агрeсията е, че животното е направило пакост.

27-годишният бранител Курт Зума е малтретил домашният си любим в личния си дом, който коства зашеметяващите 2 милиона паунда. Случаят е сниман от неговия брат Йоан в събота, ден след последния мач на Курт в шампионата.

На видеото може да се види по какъв начин футболистът пуска бенгалската котка на кухненския под, а след това я рита като от силата на удара животното се търкаля няколко метра.

На други фрагменти се вижда по какъв начин Зума замеря животното с движимости и го гони из къщата. Случката е снимана под бурния смях на различен присъстващ, а и пред очите на дете.



Самият Зума декларира, че надълбоко съжалява за държанието си.

" Искам да се извиня за дейностите ми. За това си държание нямам опрощение ", споделя той.

" Искам да кажа какъв брой надълбоко се оправдавам на всеки, който се е почувствал смутен от видеото. Уверявам всички, че нашите две котки са в перфектво положение и са здрави ", продължава футболистът.

Зума споделя, че животните са обичани от цялото му семейство, а записаната преживелица е изолиран случай, която няма да се повтори.

От Уест Хем споделят в позиция, че ще се оправят със обстановката в границите на клуба. Те осъждат клипа, като декларират че по никакъв метод не толерират насилието над животни.

Междувременно организации за отбрана на животните показаха терзания от случая, като съгласно тях против футболиста може да бъде повдигнато обвиняване.

През юни предходната години оптималната присъда за тормоз над гръбначни животни, което включва и котките, бе вдигната от 6 месеца на 5 години във Англия.

Виновните, измежду които се подрежда и Зума, може да получат и тежка парична санкция.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР