Видео показа как шофьор на Джип умишлено се отклонява от

...
Видео показа как шофьор на Джип умишлено се отклонява от
Коментари Харесай

Страховит инцидент на пътя: Велосипедист караше в зоната си, когато Джип изненадващо се отклони и...

Видео сподели по какъв начин водач на Джип съзнателно се отклонява от пътя и удря велосипедист, който кара в зоната за колоездачи на улица в Мелбърн, Австралия.

``
реклама

След удара велосипедистът пада на земята, водачът излиза от транспортното си средство и потегля застрашително към него, а след това взема колелото и го отмества настрана, написа rt.com.

Водачът на джипа – 27-годишния Майкъл Гирусо, е упрекнат в " неразумно шофиране, причиняващо пострадвания " и е санкциониран с 1000 австралийски $ ($ 711 щатски).

" Това видео демонстрира гротескна офанзива против велосипедист, няма нищо, което да оправдае сходен акт. Това не е нерешителен удар, а гибелен и 100 % тенденциозен, и нищо не може да оправдае водача ", съобщи шефът на Агенцията за сигурност на придвижването Едвард Хор.

" Всеки има право да се прибере у дома, без значение каква форма на превоз употребява ", добави Хор.

Хор разкри, че блъснатият велосипедист, който желае да остане неизвестен, е останал травматизиран от случая. Той също по този начин подлага на критика и снизходително наказване на водача Майкъл Гирусо: " Наказанието е неуместно. Ако някой заплашва с принуждение, мястото му е в пандиза, на никое място другаде.  Това въобще не е възпираща глоба. "

Превод: „ Петел ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР