Видео: Life.ruНикой не знае причините за глобалното затопляне. Това каза

...
Видео: Life.ruНикой не знае причините за глобалното затопляне. Това каза
Коментари Харесай

Путин обяви, че Русия е износител №1 на пшеница в света

Видео: Life.ru

Никой не знае аргументите за световното стопляне. Това сподели съветският президент Владимир Путин на обичайна си конференция в края на годината, заяви Life.ru, представен от novini.bg.  

" Ние не можем да разбираем аргументите, само че би трябвало да признаем, че има проблем и да работим за опазването на околната среда и най-малко да минимизираме последствията от повдигането на температурите ", уточни още той.

" Както знаете, огромна част от страната ни е близко и Северния полюс. При продължение на стоплянето разтапянето на ледовете може да провокира потоп. Южните ни региони може, въпреки това,  да се трансфорат в пустиня ", разяснява още президентът.

" Тази година нашата страна се причисли към Парижкото съглашение за климата, предвиждащо понижаване на нездравословните излъчвания до равнище от 1,5 % до 2030 година Ние не сме измежду най-големите замърсители на въздуха. Па първо място на Съединени американски щати и Китай. Двете страни изхвърлят по 16 % нездравословни субстанции в атмосферата), следва Европейският съюз с 11, Русия с 6 и Индия – с 5% ", сподели още стопанинът на Кремъл.

" Критиката постоянно е хубава. Тя ни кара да се замисляме ", уточни още президентът. С тези думи той отговори на публицист. Сътрудникът на медията ТВЦ уточни, че Русия е подложена на критика, тъй като живеела от наследството на Съветския съюз. " Това не е по този начин. Над 75% от индустриалните мощности в преработвателната индустрия са основани след 2000 година Средната възраст на техническото съоръжение е 12 години. Построихме три нови летища, 12 железопътни гари, броят на магистратите с федерално значение се е нараснал двойно. Така че не можем да кажем, че живеем върху остарели лаври. През 70-те и 80-те години Съюз на съветските социалистически републики бе измежду главните вносители на зърнени храни. Сега Руската федерация е експортьор №1 на пшеница в света ", разяснява още Путин.

" Няма непознати военни в Украйна ", по този начин отговори на въпрос на публицист от киевската медия УНИАН по кое време съветските военни  ще бъдат изведени от Източна Украйна. " В тези региони има локални милиции, локални сили за самозащита. Редовно ме питат от кое място тези хора имат танкове и тежка артилерия  Вероятно от структури и страни, които ги поддържат. Тази техника обаче е тяхна. Що се отнася за наемниците, там има и германци, и французи. Чужденците обаче са дребна част от паравоенните формирования и те се бият и от двете страни на фронтовата линия ", сподели още той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР