Виден депутат от управляващата Консервативна партия на Великобритания разкри, че

...
Виден депутат от управляващата Консервативна партия на Великобритания разкри, че
Коментари Харесай

Известният британски депутат Криспин Блънт разкрива, че е бил арестуван във връзка с обвинение в изнасилване

Виден народен представител от ръководещата Консервативна партия на Англия разкри, че е бил задържан по отношение на обезчестяване изказване

От Associated Press, 26 октомври 2023 година, 14:12 PMTwitter, че той е бил задържан в сряда и че два пъти е бил интервюиран от полицията по отношение на това, което той назова „ този случай “.

Блънт, който е народен представител от 1997 година и някогашен министър, сподели, че е бил интервюиран за първи път преди три седмици, когато „ в началото заяви “ загрижеността си по отношение на неназовано „ изнудване “.

Вторият път, сподели той, беше „ рано тази заран под нерешителност след арест. “

Той добави, че карцерът е " непотребен " и че той остава " подготвен да сътрудничи изцяло на следствието, което съм убеден, че ще завърши без обвиняване. "

„ Не имам намерение да споделям нищо повече по този въпрос, до момента в който полицията не завърши следствията си “, добави той. арестува мъж в сряда сутринта в град Хорли, който е на към 60 благи (около 100 километра) южно от Лондон, по съмнение в обезчестяване и владеене на следени субстанции.

Говорител на полицията сподели, че лицето „ е освободено под условна полицейска гаранция в очакване на спомагателни следствия. "

След като Блънт се разпознава, Консервативната партия го в профил в очакване на резултата от полицейското следствие, което значи, че той към този момент е самостоятелен. Блънт по-рано разгласи, че няма да се кандидатира още веднъж на идващите избори в Обединеното кралство, които би трябвало да се проведат до януари 2025 година

Блънт е последният в поредност от настоящи законодатели от разнообразни политически партии, които да бъдат задържани по обвинявания в полови закононарушения. В сряда различен закостенял народен представител беше отхвърлен от Народното събрание за шест седмици, откакто следствие откри, че той е тормозил и е бил полово несъответствуващ към някогашен чиновник. Депутатът Питър Боун отхвърли да е направил каквото и да било нарушаване.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР