Viasat Explore, каналът, който ви показва обикновени хора с необикновени

...
Viasat Explore, каналът, който ви показва обикновени хора с необикновени
Коментари Харесай

VIASAT EXPLORE показва КАК СТАВАТ НОМЕРАТА

Viasat Explore , каналът, който ви демонстрира елементарни хора с невероятни истории от целия свят, ви показва Как стават номерата (How Hacks Work/ Как работают лайфхаки) - напълно нова поредност, която има по един удивителен трик за всеки проблем в живота!
Като дебютира по Viasat Explore в 20:30 часа на 3 септември , Как стават номерата събира група откриватели и комици, които се сплотяват, с цел да разцъкат най-обсъжданите, а нерядко и най-смешните видеа на тематика „ Как се прави... “ от под дърво и камък. Зрителите ще видята науката, която се крие зад триковете, раздробени до занимателни дребни „ хапки “ и показани посредством действителни демонстрации, осъществени от рисковия инжинер Майк Сансъм и човешките му „ опитни свинчета “ Маркъс Бронзи и Стивън Грант.

От барбекю, което се пали с Dorito до електрическа острилка за моливи; дрон, който разхожда куче и закуска за кола с дистанционно управление, която те кара да правиш извършения без даже да го осъзнаваш – всеки епизод демонстрира клипове, свързани с обща тематика, и кулминира в гранд край с „ героичен номер “. Клиповете са лаишки, занимателни, а от време на време издържано научни! Епизодите засягат всевъзможни тематики – оцеляване, готвене, направи си самичък, и празненства, като образуват трогателен микс, който кара фена да приключенства, а от време на време и да се пръска от смях.
Водещите на Как стават номерата са Майк Сансъм , инжeнер, откривател и пиротехник със пристрастеност към рисковото инженерство, Маркъс Бронзи , английски ТВ и радио водещ с въодушевление към технологиите, и комикът Стивън Грант , в миналото систематичен инженер за някои от най-големите компании в Обединеното кралство, доста на „ ти “ с триковете и изобретенията по директна линия, защото дядо му си е бил един тип откривател.

Та от 3 септември феновете на Viasat Explore могат да се въоръжат с скъпи упътвания по какъв начин да се оправят с ежедневните проблеми от живота с Как стават номерата!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР