ВезниПрез втората половина от месец март се очертават разочароващи дни

...
ВезниПрез втората половина от месец март се очертават разочароващи дни
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Везни, Скорпион и Стрелец за месец ФЕВРУАРИ

Везни
През втората половина от месец март се обрисуват разочароващи дни в сантиментален аспект. Въпреки това, ще има и дни през които ще се усмихвате, споделяйки насладата с обичания човек. При фамилните двойки не се обрисуват съществени конфликти, а по-скоро ненужни противоречиви моменти. Съхранете през целият интервал нервните си кафези, тъй като в последната декада от месеца може да се почувствате слаби, като че ли пътят, който преследвате, става все по стръмен и сложен.
Развитието на вашата професионална кариера, евентуално ще ви стимулира да дадете най-хубавото от себе си. Възможно е да бъдете назначени на по-висока служба или да има завишаване на паричното ви заплащане. Бизнесът през този месец ще бъде релативно вял, по тази причина е належащо да потърсите нови благоприятни условия за осъществяване на пазарната ниша. Бъдете деликатни, защото този месец може да претърпите загуба на пари в брой, както и на кредитни/дебитни карти. Внимавайте за здравето си през целия месец.

Скорпион

Влюбените двойки дано продължат с по-голям порив в своята връзка. Самотните ще би трябвало да се съсредоточат върху тези хора, които са в синхрон с техния темперамент. Не очаквайте през този месец кой знае какви чудеса в любовен проект. Единици ще бъдат тези от вас, които евентуално ще бъдат предадени от индивида, който обичат извънредно мощно. Опитайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не се стигне до разлъка.

Ще се наложи да насочите вниманието си към някакви пропуски или неточности в работата ви. Необходимо е да бъдете съсредоточени като цяло, тъй като може и да не съумеете да видите някои дребни неточности, които ще ви основат съществени проблеми. Що се отнася до финансите, притокът ви на приходи може да се усили и да спечелите. Някои положителни приходи от по-ранна инвестиция може да ви издигнат настроението. Бизнесмените може да се тормозят от засилена конкуренция при започване на месеца.

Стрелец

Този месец е удобно време да прекарате със своите близки и обичани хора. На фамилните може да им се наложи да проявят повече самообладание. Любовните и фамилните връзки ще протичат релативно безпрепятствено. Най-вероятно ще ви накарат да се чувствате живи, може би ще ви предложат доста развлечение през свободното ви време.

През този месец е неотложно да не се преструвате, че всичко е наред в работата ви, забелязвайки някои неточности и нередности от страна на сътрудниците ви. Последствията могат да бъдат разрушителни за работните планове. Възможно е да се натъкнете на нови финансови провокации, когато става въпрос за увеличение на продажбите. Меркурий ви поучава да ги приемете, с цел да постигнете своите финансови цели. Около средата на месеца може да сключите добра печеливша договорка.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР